Sorgbearbetning

Känslomässig läkning är en metod från Kanada där över en halv miljon människor  har blivit hjälpta av metoden, dom har läkt sina inre sorger som gjorde att dom inte kunde leva livet full ut. Jag har utbildade  mig till Cert. Handledare i Sorgbearbetning för några år sen och har tills idag varit handledare till ett stort antal människor som har läkt dom inte såren. Jag kommer att jobba så länge jag lever med denna metod, det blir en livsstil.

Vi tror att gamla händelser inte påverkar oss, så länge vi inte pratar om dom eller tänker på dom hela tiden.MEN.. idag vet vi bättre. Gamla trauma påverkar oss på olika sätt,på något sätt lagra vi smärta t.ex. så tar vi till tillfälliga lättnader som alkohol, shopping, mat, film, värktabletter m.m. olika lättnader.

Vi lever också efter gamla myter som ger oss olika beteenden t.ex. va stark, sörj i ensamhet, det blir bättre sen och tiden läker alla sår m.m. som att vara stark i vuxen ålder gör att du ställer upp på alla andra och i alla lägen och bränner ut dig själv. Det är ju inte tiden som läker alla så, det är vad du gör under tiden!

Sorgbearbetning kurser går ut på att hitta medvetenheten om ditt ditt liv, man går igenom sitt liv på olika plan och i slutet jobbar man med läkande faktorer på ett helt fantastiskt befriande sätt.

Själv har jag läkt mina inre smärtsamma sår, som gav mig olika sjukdomar och problem med hälsan i många år. Idag kan jag har jag frid i kroppen och inga sjukdomar kvar som jag vet om. När jag känner att mitt huvud börja älta tankar om något som jag varit med om så tar jag tag i problemet direkt genom metoden i sorgbearbetning så befriar jag mig från smärtan. Det är mitt eget ansvar!

Det är fantastiskt att känna att man är ärlig mot sig själv i allt, att förstå att jag inte kan ändra någon annan människa,  jag kan bara förändra är mig själv och min tanke ! därför hamnar jag inte i några konflikter längre.

Jag lever inte i ett känslomässigt fängelse, jag lever här o nu!

Jag startar nya kurser året om…….

Mitt första inlägg!

Idag börjar jag att blogga för första gången, så jag hoppas att ni kommer att gilla den =)

Mitt kall i livet är att jobba med mental och fysisk hälsa på alla nivåer. Här på bilden ser du mitt hälsohus där läkning sker, jag tänder levande ljus och tryggheten o värmen infinner sig…

Föreläsning / Behandling / Utbildning

  • Sorgbearbetning / Känslomässig läkning
  • Föreläsning: Syra/Bas – Tarm – Mat m.m.
  • Behandling: Höftled-Rygg-Nacke-skade-beh.
  • Zonterapi: Utbrändhet & livs-stärkande m.m.
  • Samtal: Mentalt stärkande & av-stressande
  • Avslappning: Fysisk & Mental återhämtning
  • Filmvisning:”Underkastelsen” kemikalierna i oss

stugan